З початку повномасштабної війни, яку оголосила нам росія на чолі з путіним, кожен українець особливо почав ставився до моментів радості, цінувати їх.

Черговий такий момент радості може принести українцям сьогодні боксер Олександр Усик, який зустрінеться в реванші з Ентоні Джошуа.

Зважування перед боєм показало, що британець на 10 кілограмів важчий за українця, але такі ж результати були і минулого разу, коли Усік з тріумфом переміг за рішенням суддів, відстоявши всі 12 раундів.

Олександр Усик Та Ентоні Джошуа. Фото: BBC
Олександр Усик Та Ентоні Джошуа. Фото: BBC
Олександр Усик Та Ентоні Джошуа. Фото: BBC

20 серпня чемпіон світу за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Олександр Усик проведе поєдинок проти британського боксера Ентоні Джошуа, у якого і відібрав титули у вересні минулого року.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Бої відбудеться у Джідді (Саудівська Аравія) на арені "King Abdullah Sports City". Початок бою – приблизно о 23:00 за Києвом.

Для України Олександр Усик викупив права на трансляцію поєдинку та безкоштовно передав їх вітчизняним мовникам.

Українські шанувальники боксу зможуть безкоштовно побачити довгоочікувану подію на різних майданчиках. Пряму трансляцію із Джідди організовує відеоплатформа Megogo на каналі "Megogo Гонг". Сигнал буде переданий загальнонаціональному каналу 2+2 та регіональним каналам "Суспільного".

Нагадаємо, що Олександр Усик перед боєм з Ентоні Джошуа освоїв теніс і злегка оголився.

Раніше ми повідомляли, що "гетьман" Усик вразив мережу вбраннями та стилем на прес-конференції перед боєм із Джошуа.