Знаменита українська співачка Оля Полякова не посоромилася на камеру запустити свою руку під шорти своєї подруги – Маші Єфросініної. Відповідне відео телеведуча опублікувала у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна ще до початку повномасштабної війни були добрими подругами та знімали спільне шоу "Взрослые девочки", в якому розмовляли на важливі теми. Бойові дії ще більше зблизили зірок, які не бояться демонструвати свої теплі емоції одна до одної на публіці.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа

Після недовгої розлуки Оля Полякова та Маша Єфросиніна зустрілися. Співачка зайшла до гримерки телеведучої і міцно її обняла. Наступного моменту відбувається те, що могло б викликати подив у публіки, але з огляду на гарячу вдачу Полякової ніхто не здивувався. Так, Оля Полякова запустила руку під шорти телеведучої, яка у цей час стояла та посміхалася.

Єфросиніна та Полякова. Фото: скрін instagram stories
Єфросиніна та Полякова. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Маша Єфросиніна прибрала звук у відео, а у підписі зазначила, що шанувальникам навряд чи вдасться вгадати, що робить виконавиця.

"Ні за що не здогадаєтеся, для чого?", - підписала відео Маша Єфросиніна.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова спалила свій кокошник, розпрощавшись із минулим, та прокляла окупантів: "Йому не місце тут, в Україні".

Також наш портал інформував, Оля Полякова показала, як дівчатка з гітарами повертаються до України: "Мене цього разу взяли".

Крім того, ми писали, дочка Олі Полякової Маша зізналася, як легко її спокусити у пошуку гарячих хлопців: "Вийшла заміж".