Мішель Андраде – відома українська виконавиця болівійського походження, екс-підопічна Олексія Потапенко.

Дівчина часто ділиться будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 500 тисяч людей. Зараз у Instagram Stories вона виставила один із фрагментів її концерту у Варшаві.

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

На відео вона запалює, виконуючи трек під назвою Papi (з іспанського "папочка"), записаний у колаборації з іншим українським репером T-Fest.

Мішель Андраде, скріншот: Instagram Stories
Мішель Андраде, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Якоїсь миті, коли ще не почалася її партія, Мішель повернулася до фанатів попою, трусячи їй у такт музики.

Це не єдиний такий елемент. Практично весь виступ Мішель Андраде побудований на тому, що вона молода та сексуальна.

І варто зазначити, що є незадоволені люди, які засуджують концерти та веселощі, тим більше, у Європі, поки що в Україні щодня гинуть не лише військовослужбовці, які власним життям дарують нам мирні секунди, а й прості громадяни під обстрілами.

"Хоча комусь добре зараз", "Ти була неймовірна, спасибі", "То був легендарний роз**б", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ведуча "Орел і Решка" Мішель Андраде у спокусливому вбранні натякнула на новий роман: "Я палаю"

Як повідомляв "Знай.uа", ведуча "Орел і Решка" Мішель Андраде перетворилася на заводну гангстершу і зачарувала красою: "Болівійська мафіозі"

Знай.ua писав, експідопічна Потапа Мішель Андраде теж вирішила не повертатися в Україну: "Не вистачає легкості"