Відома акторка комедійного жанру Олена Кравець, зірка "Кварталу 95" періодично спілкується з шанувальниками на власній сторінці соціальній мережі. У своєму блозі вона із задоволенням ділиться з підписниками подробицями особистого та творчого життя, за її акаунтом стежить 681 тисяча осіб

Олена Кравець. Фото: скриншот Instagram
Олена Кравець. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, зараз зірка з близнятами перебуває в Болгарії. З ними була й старша донька. Проте вона не витримала й повернулася додому. Олена зазначила, що в Україні дівчинка себе краще почуває.

А 23 серпня Олена привітала з Днем Прапора. Вона опублікувала сімейні фото, на яких їх близнята з прапором, старша донька, а також вона з чоловіком теж вдягнені в кольори прапора України.

У дописі до фото Олена назвала прапор України своїм героєм:

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Твої кольори завжди супроводжували найважливіші події в житті країни. І в моєму… З твоїм днем, мій герой!"

У коментарях шанувальники приєдналися до слів акторки та привітали її зі святом. Проте один з них був зізнанням у кохані від Павла Ситникова. На жаль акаунт закритий та немає фото на аватарці, тому напевно встановити хто саме його власник неможливо. У коментарі чоловік зізнається у коханні. Щобільше, з тексту видно, що вони давно один одного знають.

"Лена, любой твой жест не может оставить меня равнодушным. Ты - Женщина с большой буквы, и я каждый раз чувствую большую, сильную и очень теплую волну твоей энергии. Прости, что иногда позволяю себе немного умничать. Всегда ЛЮБЛЮ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️"

Можливо, це чоловік Олени, який у соціальних мережах під іншим ім'ям або таємний шанувальник.

Олена Кравець, скриншот: Instagram Stories
Олена Кравець, скриншот: Instagram Stories

Олена Кравець, скриншот: Instagram Stories
Олена Кравець, скриншот: Instagram Stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач з "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Таня Песик із "Жіночого кварталу" повторила знаменитий трюк Ван Дамма: "Ракета петарда"