Відомий український співак Макс Барських розповів, як перекинулося життя останніми місяцями, які в Україні триває війна та захопив новим фото, опублікувавши на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських один із тих українських артистів, які з перших днів повномасштабної війни не роздумуючи кинулися на захист країни. Він записався до лав ЗСУ, а потім вирушив у великий тур Європою, де на благодійних концертах зібрав кошти для України. Повернувшись на батьківщину, співак не припиняється робити все, щоб наблизити перемогу.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Так, Макс Барських поділився яскравим знімком із виступу та поділився роздумами у особливий для кожного українця день. Він привітав усіх із Днем Незалежності та зазначив, що за останні роки життя українців і його зокрема круто перекинулося.

"Півроку з початку повномасштабного вторгнення. Цей час для мільйонів українців перетворився на довгу добу довжиною у вічність. Вічність з єдиним бажанням миру, свободи та перемоги", - зазначив Макс Барських.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Втім, артист захоплений об'єднанням народу та впевнений у перемозі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, лідер "Антитіл" Тарас Тополя розкрив подробиці знайомства з Мариною Бех, яка стала чемпіонкою Європи: "Дуже пишаємося" .

Також наш портал інформував, Олег Скрипка після ранкових обстрілів збентежив у харківському метро глядачів: "Живемо у дивному світі, правда" .

Крім того, ми писали, Вадим Олійник вирвався на відпочинок і похвалився дивовижними пейзажами: "Вперше бачу море".