Олексій Арестович радник голови офісу президента України завоював прихильність мільйонів українок, ставши одним з найголовніших "заспокійливих" на початку широкомасштабного вторгнення, одночасно з тим став ще й героєм мемів.

Найбільш поширеними є фрази Арестовича про те, що українці "занили", та що "потерпіти залишилося 2-3 тижні". У "Кварталі 95" артисти зібрали цілу збірку найголовнішого з прогнозів Арестовича. Відео-мем від Кварталівців оприлюднили в телеграм-каналі Всевидяче око.

Олексій Арестович. Фото: скриншот Instagram
Олексій Арестович. Фото: скриншот Instagram

У ролі радника — гладкий рябий кіт, який також дуже подобається користувача мережі.

"Щось ми занили. Де козацький драйв? Залишилось всього 2-3 тижні", - пронявкав кіт-Арестович. Треба зазначити, що кота кварталівчі обрали дійсно спокіного та схожого на радника.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Кіт-Арестович. Фото: скриншот з відео
Кіт-Арестович. Фото: скриншот з відео

А ведучі прокоментували, що фото — один в один.

Кіт-Арестович. Фото: скриншот з відео
Кіт-Арестович. Фото: скриншот з відео

Насправді Олексій Арестович робить багато прогнозів та коментарів, його роль, як головного заспокійливого вже змістилася, проте він і досі користується шаленою популярністю в українців.

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Арестович розлютив Вєрку Сердючку, зіпсувавши легендану пісню, в шоці навіть Тимошенко.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Арестович розповів про зброю, яка здатна знищити Кримський міст: закликав українців не жити надією.

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Арестович пояснив, як опозиція в Україні прагне нашої поразки: "Москві на догоду".