Даша Астаф'єва, українська співачка, модель, телеведуча, розповіла українцям про справжнього героя - українського айтішника, який довгий час жив за кордоном, проте, від початку повномасштабного вторгнення, більшість часу проводить в Києві.

На своїй сторінці в Instаgram Даша розмістила фото з цим чоловіком, та розповіла про складнощі у волонтерській роботі.

Ми всі виснажуємося, але не здаємся! Ні для кого не секрет, що гроші стало важче збирати. Це я вам кажу, як людина, яка намагається робити це від початку і до сьогодні. Головне у цьому питанні - системність, хоч трохи, але щодня. - написала Даша.

На фото Олег Крот- український айтішник, який давно працює і практично вже живе в Америці. Майже всю частину заробленого витрачає на дуже потрібні нашій армії та країні речі.

Сьогодні я хочу лишити їх тут, аби більше людей дізналися про героїв. Просто знайте, Крот задонатив $60 млн. Мовчки. Не прикріпляючи чеків та мільйонів світлин із заголовками. За що я люблю айтішників. - написала Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

У коментарях підтримали Дашу, та висловили багато захопливих відгуків:

"Це неймовірний і вражаючий, фантастичний вчинок викликає радість, гордість… сум і сльози", "Дякую за вашу тишу і людяність", "Крутий чувак", "Надихає. Даша Ви неймовірна", " Герой невидимого фронту, але яку важливу справу робить", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що модель Даша Астаф'єва розкрила секрет молодості: "Необхідно жінкам після 35"

Як повідомляв "Знай.ua" два в парадний, один в шоколадний: Даша Астаф‘єва звернулася до українців після скандалу з жестом.

Також "Знай.ua" інформував, що Даша Астафʼєва дала поради, як продуктивно займатися сексом під час сирен повітряної тривоги та показала пози.