Українська легенда Софія Ротару лише нещодавно чітко визначилася зі своєю позицією щодо війни в Україні, яку розпочала росія на чолі з путіним.

З 2014 року вона не виступала на землях окупанта на різних "Блакитних вогниках" і навіть мала нерухомість у тимчасово окупованому Криму. Але з початку повномашстабної війни співачка просто затихла, лише зрідка виставляючи сториз, коли події російських окуппантів були особливо жорстокими. Наприклад, після обстрілу центру Вінниці чи вбивства українських військовополонених у Оленівці.

І ось, у свій 75 ювілей виконавиця "Червоної Рути" нарешті заявила на весь світ про війну.

Пост Софії Ротару
Пост Софії Ротару

Щоправда, за час війни був ще один нюанс, скандального плану, з родиною Ротару, коли її сина та онука зловили під час спроби втечі з України через Молдову. Тоді зіркове сімейство ніяк не прокоментувало цей випадок і ніхто з родини не згадував про горе-втікачів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Все змінилося на День Незалежності, коли Софія Ротару виклала кадр зі своїм сином Русланом, адже в нього був День народження.

На фото мама та син стоять в окулярах і мило посміхаються до камери, а сам Руслан виглядає досить вгодовано.

Сторіз Софії Ротару
Сторіз Софії Ротару

Невідомо, коли було зроблено це фото, але скоіш за все не днями і співачка поділилася своїми архівами. Цікаво, що донька Руслана Євдокименка Соня у день його народження ніяк не відреагувала на це у соцмережах.

Нагадаємо, що Софія Ротару у 75-річний ювілей заявила про неважливість мови в Україні, тепер вона на місці сили.

Раніше ми повідомляли, що відомий продюсер розповів про космічну пенсію Софії Ротару.