Багаторазова чемпіонка України, Європи та учасниця Олімпійських Ігор-2016, 2020 Марина Бех-Романчук виставила кілька нових знімків у Instagram.

Там за її життям стежать понад 400 тисяч людей, яким вона нагадала про кілька фінальних стартів, які пройдуть найближчим часом. Але найцікавіше не це, а, звичайно, опубліковані фотографії.

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

Шорти в неї рожеві, досить короткі, мабуть, щоб не заважали, топік - фіолетовий. На знімках вона піднімає високо-високо ноги, зігнувши в колінах, щоб не травмуватися і підготувати суглоби та м'язи до наступного навантаження.

"Ми відчайдушно хворітимемо", "Привіт, Марино, теплі обійми від твоїх бразильських фанатів", "Удачі", "Успіхів", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

А до цього Марина виставила три фотографії з Лозанни, Франція, заявивши про те, що вона з Україною у серці, незважаючи на її місцезнаходження. Тут вона вже постала не в спортивній формі, у джинсових шортах та у вишиванці.

"Прекрасне поєднання вишиванки з джинсами" , - пише один із користувачів.

Нагадаємо, найкрасивіша дзюдоїстка світу Дар'я Білодід оголила спинку і показала, як може: "Не потіє?"

Як повідомляв "Знай.uа", спортсменка Марина Бех-Романчук похвалилася пружною фігурою на біговій доріжці: трусики в'їлися в найсоковитіші місця

Знай.ua писав, спортсменка Марина Бех-Романчук похвалилася кубами на животику - купальник нічого не сховав