Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Тіна Кароль продовжує розповідати про своє життя у Telegram каналі, який вона створила зовсім недавно. Там співачка висвітлює цікаві події, однією з таких стала поїздка до українських захисників у місце їхньої дислокації. Тіна не уточнила, де саме побувала, але це задля безпеки бійців.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Артистка показала, в яких умовах живуть хлопці. Намет дивує своїми розмірами. Так, це не комфортний будинок із зручностями, але цілком непогано. Місце оточує розкішний український ліс.

А ще Кароль підійшла до маленького умивальника, який виглядає як бочка і тримається майже на вазі. Співачка зняла себе в дзеркало над ним і не забула грайливо усміхнутися.

Скріншот з відео Тіни Кароль
Скріншот з відео Тіни Кароль

"Ми шукали Героїв, а вони серед нас", - написала Тіна Кароль через деякий час.

А ззаду на тлі лунає музика та голос якогось артиста. Зважаючи на все, вона вирішила відвідати бійців з концертом.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль проникла до пекарні та показала, як створюються булочки, аж слинка тече: "Які смачні"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль знайшла в собі єдиний "недолік", але пообіцяла зробити роботу над помилками: "Навчусь"

Також портал Знай.ua писав, що тендітна Тіна Кароль показала, як з одного удару поклала кремезного Даніеля Салема: "Незламні"