Українська телезірка та тренерка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська пройшла через тяжке сімейне життя.

Невдачі з вагітністю, викидні. інсульт чоловіка, агресії В'ячеслава Узєлкова після народження сина Роберта... Все це призвело до того, що пара, яка тримала маски ідеального подружжя, розпалася.

Про те, як припинилося її спілкування з Узєлковим, Боржемська розповіла у рамках проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Марина Боржемська та Григорій Решетник, фото: Знай.ua
Марина Боржемська та Григорій Решетник, фото: Знай.ua

"Він почав мені писати наполегливо. Я не могла спати вночі, я не могла нормально пересуватися, бо він мене переслідував своїми СМС, залякував мене. Потім я сказала, що у нас є новий закон про аб'юзинг (ЗУ "Про запобігання та протидію домашньому насильству", прим.ред.). Якщо ти мене будеш ображати, я буду звертатися до поліції і до суду", - згадала Боржемська.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього Марина відправила йому скріншоти листування і пообіцяла, що все це буде в поліції, якщо він від неї не відчепиться. В переписках були відверті погрози з його боку.

"Це його заспокоїло... Він зрозумів, що він втратив. Матеріальні речі він не втратив, ми всі йому віддали. Але він втратив найцінніше - кохання дружини, своїх дітей. Він поводиться, як недоросла людина, я не можу більше нести відповідальність за його дії. Це, можливо, припинитися, коли в моєму житті з'явиться чоловік" , - з усмішкою уклала тренерка.

Нагадаємо, що діти Марини Боржемської відмовилися від свого батька В'ячеслава Узєлкова.

Раніше ми повідомляли, що Марина Боржемська показала, як виглядали її діти до війни.