42-річна Марина Боржемська зізналася Григорію Решетнику у тому, що хоче народити третю дитину. Хоча красуня і переживає, що вік вже підтискає, та й перші дві дитини далися їй не без зусиль.

Звичайно ж, після такого одкровення Решетник не міг не спитати, чи вільне серце Боржемської, адже після розлучення з боксером В'ячеславом Узєлковим вона не була помічена в романтичних стосунках ні з ким.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Я до себе підпустила одну людину ближче, ніж я підпускала взагалі за останні роки комусь. Я дозволила йому робити те, що він хоче по відношенню до мене. Я дозволила собы бути з ним дывчиною, але я же не хочу сильно очаровуватись, щоб не розчаруватися", - зізнається Марина.

До знайомства із цим чоловіком тренерку "Зважені та щасливі" підштовхнула її донька Олівія. Вони познайомилися на вулиці, чоловік різко підійшов і запитав її ім'я. Потім він покликав її на каву і поки Боржемська розуміла, що до чого, погодилася її донька і дала номер телефону мами. Цей чоловік не знав, що Марина – публічна людина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Він не знає, хто я. Він просто не дивиться телевізор. Я сказала, де я працюю і я побачила здивування в його очах. Я розуміла, що Google в допомогу, він дізнається, хто я і не подзвонить мені, але він подзвонив і зробив все так, щоб ми випили каву. Зараз він підтримує, ми на зв'язку, але мені подобається, що це розвивається не дуже швидко. Я розумію мою тонку натуру. Як воно буде, я не знаю. Зараз мені все подобається" ,- сяє від щастя Марина, зізнавшись, що почала набагато частіше посміхатися.

Нагадаємо, що діти Марини Боржемської відмовилися від свого батька В'ячеслава Узєлкова.

Раніше ми повідомляли, що Марина Боржемська показала, як виглядали її діти до війни.