"Вона була найменшим, але найміцнішим цуценям, і мені її дуже не вистачатиме" , - написала Серена Вільямс в Instagram у суботу, 27 серпня.

"На жаль, вчора Лауерлей зробила останній вдих" , - написала 40-річна легенда тенісу і подруга Меган Маркл Вільямс у підписі до своєї посади, в якій була представлена ​​карусель милих зображень Лауерлей протягом багатьох років.

"Мені сумно, але я весь час щаслива... Я повинна провести з нею час, - продовжила вона. - Вона прожила довге життя".

Вільямс додала: "Останні півтора роки були бонусом. Вона отримала все, що хотіла, і вона кусала пальці до кінця. Буквально" .

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відзначивши, що її покійна собака "обожнювала курку і акробатику", тенісистка сказала: "Вона була найменшим, але найміцнішим цуценям, і мені її дуже не вистачатиме… справді кінець епохи".

На закінчення свого поста Вільямс поділилася повним ім'ям свого цуценя, написавши: "Лауерлей Лінкогл Вільямс, травень 2004 - 27 серпня 2022".

Крім Лауерлей, Вільямс має ще одного пса на ім'я Крістофер "Чіп" Рафаель Надаль.

Коли Лауерлей рідко з'являлася в соціальних мережах, Чіп — повна протилежність. З власним акаунтом у Instagram у Чіпа понад 13 тисяч підписників.

Нагадаємо, що Меган Маркл знову зганьбила принца Гаррі і розповіла, як син Арчі мало не згорів під час пожежі.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі та Меган Маркл усиновили 7-річну дівчинку, з якої знущалися: лежала в клітці з харчовими відходами.