Олексій панін, епатажний російський актор, який не підтримує політику путіна та критикує її, та тих росіян, котрі мовчать, а також відправляє гуманітарну допомогу для діток з України, після тривалого бану в Instаgram з'явився з новою коханою.

У своєму аккаунті він написав, що повернувся зі своєю дружиною. Красуню Панін показав у коротенькій сукенці.

Олексій Панін. Фото: instagram.com/actor.panin/
Олексій Панін. Фото: instagram.com/actor.panin/

"Я повернувся з моєю дружиною", - написав Панін.

У коментарях зраділи його появі, та зізналися, що багато хто хвилювався з приводу його зникнення. Вказали навіть, що через його відкриту підтримку Україні, з Олексієм могло щось статися.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Олексій Панін. Фото: instagram.com/actor.panin/
Олексій Панін. Фото: instagram.com/actor.panin/

Однак інші зазначили, що у Олексія є Telegram-канал, на якому можна дізнатися актуальну інформацію про артиста. Цікаво, що переходячи на телеграм-канал Паніна, шанувальників може вразити відверта світлина з узбережжя моря. Він позує знову ж таки зі своєю дружиною, повністю оголені, спиною. На весь екран відкриваються дві голі дупці, а у Паніна ще й "звисає" "господарство".

На фото нижче пристрасть прийшлось трохи замалювати... З фото стало зрозуміло, що жінку звати Єва.

Олексій Панін. Фото:Telegram
Олексій Панін. Фото:Telegram

"Тільки згадувала про вас учора, знаю як ви боретеся за Україну тому переживала", "Чому Вас так довго не було", "Наступного разу Вашого зникнення, чекаємо на повернення з малюками?", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" показала соковиті вареники, які давно приховувала.

Як повідомляв "Знай.ua" Європа хоче припинити подорожі росіян: нехай сидять та любуються на путіна.

Також "Знай.ua" інформував, що пропагандист Мангушев влаштував стендап із черепом нібито вбитого бійця "Азовсталі": насміхався і закликав винищити Україну.