Знаменитий російський телеведучий, пародист, гуморист і шоумен Максим Галкін вирушив на інший континент і показав, як розважається без дружини дітей Алли Пугачової. Відповідне відео артист опублікував у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Максим Галкін підтримав український народ і виїхав із рідної країни. Артист активно гастролює, причому не лише європейськими країнами, а й іншими материками. Так, цього разу він вирушив до Австралії.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

На відео Максим Галкін насолоджується видами та природою у ботанічному саду Сіднея. Артист зазначив, що зараз там зима, втім, вона видалася дуже м'якою, тому спокійно ходить у футболці поло. У поїздку він вирушив, мабуть, без Алли Пугачової та дітей, оскільки на відео їх не показав.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Краса. Причому, в Австралії це зараз зима. У Сіднеї зима, а у нас літо. Ну, тут буває різна зима, але цього разу дуже м'яка, класна зима. Гуляю ботанічним садом", - поділився з шанувальниками гуморист.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, росіяни засумнівалися в подяці Галкіна, який втік з Росії і підтримує Україну: "Не намагаюся щось доводити".

Також наш портал інформував, Іван Ургант завершив кар'єру після підтримки України та пішов барами Москви, Пригожин підтримав: "Нічого не сталося".

Крім того, наш портал інформував, Настя Волочкова з "копією" Майкла Джексона "хряпнула" зайвого і заговорила про кохання: "Постаріла і завжди зі склянкою".