а актрису Христину Асмус, відому українцям з серіалу "Інтерни", та як колишню дружину коміка Гарика Харламова, кремлівська влада склала протокол про "дискредитацію російської армії".

Пояснюють це тим, що 24 лютого, першого дня російського вторгнення в Україну, Асмус опублікувала в Інстаграмі пост: "Страх і біль. Молю, зупиніть все це. Немає війні". Про це повідомляє Антон Геращенко на своєму телеграм-каналі.

Христина Асмус. Фото: скриншот з відео
Христина Асмус. Фото: скриншот з відео

За це акторку можуть оштрафувати на 50 тис. рублів. Судове засідання щодо нього відбудеться 6 вересня.

Раніше росіян закликають "здати" ФСБ тих, хто слухає українську музику. Ініціатива походить від актриси Марії Шукшиної і пов'язана з тим, що "йде війна культурних кодів і ці речі нешкідливі".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Покірні вівці фанати одразу відгукнулися. Їх образило, що на москва-ріці на теплоходах грають пісні Сердючки та Ротару.

Залишається лише із задоволенням спостерігати, як нація рашистів себе знищує. Яскравий приклад арешту за "дискредитацію" мера єкатеринбурга Ройзмана. Політик Ройзман до останнього виступав з критикою щодо російського вторгнення в Україну, попри загрозу карного переслідування. Політику може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, ми писали, що Наталія Валевська недовго "горювала" після розлучення і заявила, що найкраще ще попереду.

Як повідомляв "Знай.ua" Адель Асанті, яка знімалася у фільмах 18+, похвалилася переробленим "багажником" у білизні.

Також "Знай.ua" інформував, колишня Козловського Раміна відвела увагу від війни в Україні до Чечні.