У новорічну ніч часто трапляються різноманітні дива. Але іноді ці "дива" можуть коштувати життя людини.

І зараз не про небезпечні феєрверки, через які іноді буває страшно виходити на вулицю.

Історію про те, як у Новий рік вона мало не залишилася без сукні та волосся розповіла Лілія Яма – дружина судді "Танці зі зірками" Влада Ями.

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

Відвертість Лілії припала на новорічний випуск шоу "Хто зверху" з Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою, у конкурсі "Правда/брехня".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Рубіж 2007 та 2008, наш перший спільний Новий рік з моїм чоловіком. Була гучна вечірка в дуже відомому ресторані. 12 годин, усі тримають в одній руці келих, а в іншій - бенгальський вогонь. І тут я відчуваю якийсь запах, повертаю голову і бачу, що моя сукня палає і волосся теж", - поділилася Ліля.

Дружина Ями зазначає, що було дуже страшно, але волосся відросло, а коханий чоловік купив нову сукню. На цьому моменті Влад, який був у команді суперників, дуже посміхнувся. Очевидно, він теж згадав перший Новий рік зі своєю коханою, який приправився ось таким небезпечним казусом.

Нагадаємо, що танцюрист Влад Яма "зрадив собі" у США, віддавшись іншому захопленню перед українцями.

Раніше ми повідомляли, що Влад Яма показав приклад, як прожити 50 років у шлюбі і витрачати гроші, яких немає: "Теплом повіяло".

Також стало відомо, що Влад Яма з "Танці зі зірками" наковтався лабуди та впав, Оля Полякова тепер боїться дихати.