Віктор Вацко – відомий у футбольних колах журналіст та коментатор, зараз він пояснив одну з головних проблем УПЛ.

Він, як і багато інших, був розчарований у тому, що нашій збірній не вдалося пробитися на Чемпіонат Світу-2022. Ми не впадаємо у відчай і рухаємося далі. Можливість показати себе на Євро-2024. А зараз він наїхав на Українську Прем'єр-Лігу через те, що якість їх трансляцій - огидна... і це не те, що мають бачити глядачі у ХХІ столітті, тим більше, за величезної кількості хорошої техніки.

Віктор Вацко, фото: Instagram
Віктор Вацко, фото: Instagram

"Якість картинки. Інгулець-Олександрія, Львів-Зоря, Чорноморець-Верес. Що це було в XXI столітті? Як у рамках прямої трансляції футбольного матчу не показати гол? Я про гола Цурікова у ворота "Інгульця". Ви серйозно? Ви за такі трансляції взяли 1,6 мільйона від Setanta? Це те, що повинні бачити вболівальники, глядачі? Це те, що є крутою популяризацією українського футболу? Ви Боги бізнесу... це картинка знята навіть не на iPhone, а на найдешевший Huawei", - каже він.

Віктор Вацко, фото: Instagram
Віктор Вацко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Який чемпіонат, такі і трансляції", "Setanta не знімає, а тільки платить за якісну картинку, яку не отримує", "Завжди так, щоби більше вкрасти і нічого не вкласти", - пишуть користувачі в коментарях.

@vasia_dju999

#футбол #тіктокукраїна #славаукраїні #вацко😂 #вацко #упл

♬ оригинальный звук - Василь Кіт

Нагадаємо, Віктор Вацко змусив усіх чоловіків зазнати болю, ставши на секунду "куркою": "У дитинстві за таке..."

Як повідомляв "Знай.uа", Віктор Вацко з легендарним Миколою Павловим розкрили правду про "договорняків" в УПЛ: "Кожен тренер грав..."

Знай.ua писав, Віктор Вацко напросився до Решетнику в "Холостяк", але Гриша його "відшив": "Таланта немає"