Донька відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець показала інсталяцію, яку побудували в підтримку Украхни митці на фесті Burning Man 2022.

В своєму сторіс на Instagram Маша розмістила допис та написала, що це фігура, яку створили як символ свободи на музичному фестивалі. На Burning Man 2022 створили інсталяцію "Тризуб Свободи" на підтримку України.

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Інсталяцію виготовив литовсько-американський табір Amber Dust, вона створена з фанери і має висоту майже 5 метрів.

"Сьогодні тризуб – це символ єдності та свободи. Символ наполегливості та цілеспрямованості, символ боротьби за свободу та демократію", – написали автори інсталяції Freedom Trident.

Пост Маші Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/
Пост Маші Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Лише українців хвилює те, що цю фігуру імовірно будуть спалювати в кінці фестивалю.

Маша Кравець часто публікує цікаві дописи, та любить епатувати публіку, розміщуючи будь-який контент.

Нагадаємо, на цьому фестивалі представлятиме Україну всім відома співачка, яка прославилась скандальними подіями навколо Євробачення, Аліна Паш. Нещодавно вона хвалилася, що залюбки представлятиме Україну.

Нагадаємо, ми писали, що дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" Маша приголомшила Мережу новим портретом: "Око радіє".

Як повідомляв "Знай.ua" донька Олени Кравець із "Квартал 95" зізналася у провині на тлі ЛГБТ прапора: "Вибач, мам...".

Також "Знай.ua" інформував, що у доньки Олени Кравець із "Квартал 95" почалися серйозні проблеми, заснути неможливо: "Не було в жодному...".