Знаменита українська виконавиця і модель Даша Астаф'єва одяглася дивним і розповіла, як війна допомогла деяким людям. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва намагається бути завжди максимально відкритою з шанувальниками і частенько радує їх не лише новими фото чи відео з життя, а й особистими роздумами чи переживаннями.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу модель постала перед фанатами у дивному вбранні та розповіла, яку "позитивну" сторону побачила у війні. Даша Астаф'єва зазначила, що до війни багато людей не могли знайти себе і своє призначення, але зараз все докорінно змінилося і кожен робить щось важливе та корисне.

Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Кожен з нас мав плани ще до вторгнення, але я бачила, що дуже багато людей жили у зваженому стані, і війна показала, як важливо знайти себе, помічати один одного, знаходити справи, які будуть корисні для тебе, твоїх близьких, країни, світу. Навіть якщо ти не хочеш брати зброю в руки, ти можеш допомогти планеті, рятувати тварин або людей похилого віку, які потребують допомоги. Багатьом людям війна допомогла знайти себе і своє призначення", - зазначила зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва роздяглася до трусиків, показавши свою гордість: "Мішок з-під картоплі".

Також наш портал інформував, Даша Астаф'єва імпозантно відкинулася на стільчику та заговорила про важливе: "Подивіться навколо".

Крім того, наш портал інформував, Володимир Дантес розповів про трагічний день, розставання з Дорофєєвою – не межа: "Сидів один під землею".