Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної та "Арсеналу" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму акаунті в соцмережі Instagram. За дівчиною слідкує понад 590 тисяч людей.

Влада седан показала, як вони з Олександром Зінченком відзначили день народження доньки Єви, якій 1 серпня виповнився 1 рік. Раніше журналістка розмістила вітальний пост, а зараз яскраві знімки зі святкування.

Мама та донька виглядали як справжні принцеси в однакових сукнях ніжно-рожевого кольору та з величезними рукавами "ліхтариками".

Скріншот з Instagram, Влада Седан
Скріншот з Instagram, Влада Седан

Батьки добре підготувалися до такої важливої ​​дати – організували неймовірну фотозону та навіть начепили собакам ковпачки. Седан зазначила, що над зачіскою Єви постарався Зінченко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Наш перший рочок 🐰💗 P.S. зачіска Єви на першому фото в стилі Філа Фодена, звісно ж, справа рук @zinchenko_96 😭", - написала журналістка.

Молодих батьків зі святом привітали багато шанувальників, а ще відомі особи – колишня Козловського Раміна, дружина ведучого Решетника, журналістка Доротюк та інші.

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/
Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Раніше ми писали про те, що Влада Седан розповіла, як донька Єва у свій 1 рік виховує їх із Зінченком: "Тримаю на руках і не розумію, що робити"

Як повідомляв Знай.ua, Влада Седан показала тих, хто від футболу першим пішов захищати Україну, але не Зінченко: "Як болить"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Зінченка Влада Седан показала, які вони з донькою красуні-україночки: "Мамині очі"