Українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко нещодавно стала мамою вдруге, але її вагітність і пологи були огорнуті численними скандалами.

Спочатку одеситка зізналася, що це третя вагітність, адже попередня закінчилася викиднем в результаті падіння. Потім дружина Влада Топалова зізналася, що мріє про пологи у ванні вдома і, нарешті, дітонародження відбулося на очах не лише у чоловіка, а й у маленького сина. Яскравим фіналом було ім'я малюка – Мир.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Тепер Регіна Тодоренко понесла своє безумство в маси, про що розповіла блогерка Катя Конасова, яка і сама нещодавно стала мамою, але традиційним способом.

Дівчина розповіла, як Тодоренко вчить інших жінок усвідомлено народжувати.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Вирішила, що вона тепер гуру за усвідомленим дітонародженням і зробила чек-лист для тих, хто бажає приєднатися до її безмежної мудрості. Для початку вона готувала аудитію і показувала, як вона свідомо ходила біговою доріжкою під час перейм, а потім під час перейм ще усвідомлена їла та пила. Так все і було. Потім Регіна зізналася, що народжувала в присутності свого 3-річного сина і усвідомлено зображувала для нього під час перейм то тигра, то корову, то надувну кулю. Народжувала вона вдома, бо домашні пологи, щоб ви думали, їй примарились" ,- розповідає Конасова.

Катя Конасова, фото: Знай.ua
Катя Конасова, фото: Знай.ua

І після цього ексведуча "Орел і Решка" вирішила, що грішно таїти в собі такі важливі знання і зважилася на створення чек-листа. Однак одкровень ніяких і не було, адже Тодоренко писала очевидні речі про йогу, тибетські чаші та медитації.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко, яка народжувала за 3-річного сина, згадала, як зважилася на це вдома.

Раніше ми повідомляли, що Регіна Тодоренко посміялася з драми зі своїм новонародженим.