Популярний український ведучий та автор власного шоу "Зе Інтерв'юер" Анатолій Анатолич, який також є багатодітним батьком, часто радує віддану аудиторію інформативними публікаціями у своєму Instagram.

Про зраду ведучої "Орла та Решки" Регіни Тодоренко напевно чули багато українців. Незважаючи на своє походження, вона вирішила залишитися в країні, яка безжально напала на її Батьківщину. Однак Анатолій Анатоліч впевнений, що треба взагалі забути про те, що Тодоренко - це частина українського народу, і викреслити її з життя.

Фото зі сторінки Регіни Тодоренко
Фото зі сторінки Регіни Тодоренко

Артист нагадав, що днями Регіна, яка народила в липні другу дитину на очах малолітнього першого сина, з'явилася на червоній доріжці московського кінофестивалю.

І це в той час, поки російські окупанти знищують її рідну Одесу та земляків.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Може вистачить називати її одеситкою та українкою? Вона до них жодного стосунку не має", - заявив Анатоліч.

Ведучий захоплюється сміливими українками, які ризикували життям заради дітей, втрачали домівки через війну, але не свою особистість. А ось Тодоренко із цим не знайома.

"Цинізм вищого рівня, що демонструє ця жінка вже мене навіть не дивує. Давайте вже зафіксуємо, що Українка не регінка", - підсумував Анатоліч.

Раніше ми писали про те, що зрадниця Регіна Тодоренко пише казку про "тваринний світ", але без себе та росіян у головних ролях: "Цікаво..."

Як повідомляв Знай.ua, Регіна Тодоренко, яка народжувала при 3-річному синові, посміялася над драмою зі своїм новонародженим: "Привітайте нас"

Також портал Знай.ua писав, що "брат" за зрадою Регіни Тодоренко Джиган "імпортозамістив" Мальдіви вдома: "Оф*гіли, що так можна"