Знаменита українська виконавиця і модель Даша Астаф'єва розповіла, що війна змінила її і стала більш конфліктною. Про це вона розповіла в інтерв'ю Маші Єфросініної, уривок якого опублікувала у себе в instagram.

Даша Астаф'єва розповіла, що стала зла і скандалить з усіма поспіль. Вона зазначила, що так її "оновила" війна, і вона не хотіла б бути такою артисткою. Співачка додала, що, напевно, кожен українець став новим та "загартованим" до нових реалій.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

"Маша Єфросиніна каже, що я нова тут. Ми всі нові. Трохи підбиті, але загартовані на нове життя. У найкращій країні, з найкращими людьми. Тими, хто її захищає, рятує та береже. Без сумнівів. Через біль та споруди з розуміння та підтримки, наша армія зростає", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У підписі до відео зірка довела, що не збрехала і дала зухвалу пораду всім недругам та тим, хто любить зайвий раз її дорікнути.

"PS: якщо у вас є час на суперечки та засудження, ідіть до стінки, є@аніться головою", - написала Даша Астаф'єва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва більше не чистить картоплю: відома модель у глибокому декольте показала, як готує заради перемоги.

Також наш портал інформував, Камалія присвятила нову пісню українкам, які чекають на своїх героїв з війни - біль відчує кожна: "Дає віру та надію".

Крім того, наш портал інформував, Сашко із серіалу "Папаньки" актор Андрій Федінчик показав п'ятизірковий "готель", де "відпочиває" пів року: "Величезний номер".