Тайсон Ф'юрі звернув увагу на організацію довгоочікуваного бою з Ентоні Джошуа, незважаючи на те, що той програв свої пояси Олександру Усіку.

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

Ф'юрі сподівався битися з Олександром Усиком, сподіваючись об'єднати пояси і стати першим абсолютним чемпіоном світу з боксу в суперважкій вазі.

Тепер він звернув свою увагу на Джошуа, який втратив свої пояси через Усика і знову зазнав поразки у матчі-реванші минулого місяця. І AJ, схоже, готовий прийняти виклик, незважаючи на послідовні поразки.

Джошуа написав у Твіттері відповідь на пропозицію Ф'юрі про бій: «Так, спокійно. Я не веду онлайн-дискусії тільки для впливу, тому якщо ти дійсно про це кричиш, 258 Management. Я буду готовий у грудні».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ентоні Джошуа, Getty Images
Ентоні Джошуа, Getty Images

Це сталося після того, як Ф'юрі раніше озвучив свої наміри битися з бійцем з «Вотфорда» в соціальних мережах: «Я думаю, ви всі чули, що я скоро битимуся, у найближчі кілька місяців. Я думаю, перш ніж оголосити суперника, потрібно зробити це про всяк випадок Ентоні Джошуа, я знаю, що ти щойно програв бій Усіку, і в даний момент у тебе немає бою. Я хотів би дати тобі можливість зіграти зі мною за титул чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі та лінійного чемпіонату в найближчі кілька місяців. На тебе чекає 12-раундовий бій, так що готуйся до бою. Я повідомляю тебе за кілька місяців. Якщо тобі цікаво, я надішлю дату, і ми можемо пошуміти. Битва Британії за звання чемпіона світу за версією WBC; якщо ти не зацікавлений, дай мені знати, і я виберу іншого супротивника».

Тайсон Ф'юрі, Getty Images
Тайсон Ф'юрі, Getty Images

Пізніше Фьюрі написав у Твіттері: «Гей, Ентоні Джошуа. Що ти кажеш, великий G, давайте дамо фанам те, що вони хочуть. Я отримав дату і місце, хто правитиме Британією?»

У той час, як Джошуа назвав Ф'юрі блефом, його промоутер Едді Хірн повідомив минулого тижня, що планує бій проти суперника з топ-15 рейтингу наприкінці 2022 року. Він також припустив, що Ей Джей може провести матч-реванш із Ділліаном Уайтом у наступному році.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Тайсон Ф'юрі назвав раунд, у якому нокаутує Олександра Усика.