Популярна українська співачка та телеведуча, представниця України на конкурсі пісні «Євробачення 2013» Злата Огнєвіч поділилася дуже зворушливим відео у соціальній мережі. Вона показала, як відвідала українських воїнів.

Відповідну публікацію Злата Огнєвіч оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

«Дякую вам, наші воїни, за кожен день у вільній країні #ЗСУ #Україна #війнавукраїні #військові #Лелека #українськамузика #українськапісня», - подписала свою публикацию украинская артистка.

Варто зазначити, що публікація Злати виявилася дуже зворушливою та теплою. Численні українські фоловери зірки не змогли втримати своїх емоцій, і почала писати коментарі під відеофайлом колишньої «Холостячки».

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч. Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

«На колінах дякуємо нашим воїнам.Хай Бог береже кожного», «Прекрасно!
До сліз.. Трогательно! Лікуюча душевні рани…», «Златочка Яка ж ви гарна,затишна,неповторна...Ви просто чудова Уявляю як приємно і гарно нашим захисникам поряд з такою прекрасною дівчиною,кайф Дякую,що даєте такий відпочинок нашим захисникам,дякую за такі неповторні,неперевершені пісні,за таку красу і тепло...Це щось неймовірне таку атмосферу поряд з вами не передати словами», - пишут відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Злати Огневичів Instagram
Коментарі на пост Злати Огневичів Instagram

Коментарі на пост Злати Огневичів Instagram
Коментарі на пост Злати Огневичів Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Злата Огнєвіч показала українцям свої соковиті круасани.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч напала на тих людей, хто підтримує росію.