Відома українська телеведуча, почесний посол ООН, колишній тренер на "Лізі Сміху Маша" Єфросиніна звернулася до українських жінок. Вона надала дуже важливу інформацію щодо військового обліку для жінок в Україні.

Цю публікацію Маша Єфросиніна розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«В соцмережах поширюється інформація про обов’язкову реєстрацію жінок 18-60 років на військовий облік з першого жовтня. Та неможливість перетину кордону України .. - Що взагалі означає для жінок військовий облік? - Що буде, якщо жінка не встане на військовий облік? - Куди бігти 1 жовтня? - Чи потрібно вставати на облік мамам із неповнолітніми дітьми? - Чи можна тепер Українкам виїзжати за кордон? - Скільки жінок наразі воюють? - Як чоловіки на фронті ставляться до жінок-військових на передовій? Відповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр @annamaliar Посилання на інтерв‘ю в профілі. Відео на моєму каналі. Беріть правдиву інформацію лише з перших вуст або з перевірених джерел», - підписала відоеролик українська телеведуча.

Публіка, яка підписана на сторінку Маші не змусила на себе довго чекати, і оговталася у розділ з коментарями.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жінка військова, фото: скріншот із відео
Жінка військова, фото: скріншот із відео

«Дякую за роз‘яснення! Зараз ця тема дуже актуальна, бо фейків поширується надто багато через ЗМІ. У блозі я також ці питання піднімаю, кому цікаво, захоться почитати», «Дякую за те, що розвінчуєте фейки і заспокоюєте дівчат», - пишуть користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram
Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram

Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram
Коментарі на пост Маші Єфросініної в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олега Винника з бородою бачили у Києві.

Нагадаємо, Світлана Лобода розкрила правду про свого коханого та батька молодшої доньки.