Відомий російський актор, а також депутат Державної думи довів, що майбутнього їхня держава не має. Тепер вирішив запровадити новий титул, яким мають нагородити диктатор путіна.

Опублікував таку ініціативу пропагандист у власному Telegram-каналі, де регулярно висловлюється щодо подій у його країні та світі.

Цього разу він запропонував запровадити назву "Втілення живого Ісуса", і першим його привласнити диктатору Володимиру Путіну. Це його одразу офіційне депутатське звернення до Синоду.

Дмитро Пєвцов з сином, фото: woman.ru
Дмитро Пєвцов з сином, фото: woman.ru

Використовувати його хоче виключно в промовах і документах духовних осіб.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Це безперечно зміцнить духовний зв'язок народу з Лідером, і дозволить повністю довіритися його мудрим рішенням. Духовна єдність російського народу - найважливіша частина політики Єдиної Росії. Питання про повноцінний культурно-духовний розвиток народу з різними віросповіданнями - принципове питання" - пише Дмитро Пєвцов.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Мабуть, більше варіантів, як замолити свої гріхи, вони не вигадали, і тепер хочуть привласнити нове звання своєму диктатору.

Далі артист і депутат в одній особі зазначив, що сьогодні в Росії живуть представники однієї з наймудріших і наймиролюбніших релігій світу. Саме тому, напевно, вони зі зброєю в руках пішли вбивати цивільних на території України частину релігійної політики.

На цьому весь сюрреалізм не закінчився, і він навів аргумент, чому це справді так.

"Про це свідчить незаперечний факт, що саме В. В. Путін стільки років лідер цієї країни", - підсумував Дмитро Пєвцов.

Після такого тексту стає дуже цікаво, чи вони справді вірять, чи все вирішують гроші з Кремля.

Дмитро Пєвцов, фото: Telegram
Дмитро Пєвцов, фото: Telegram

Нагадаємо, що Ярослав Качинський визначився з двома головними союзниками Польщі у майбутньому: жодна не входить до ЄС

Раніше повідомлялося, що в Криму масові протести через любителів "російського світу": побили до загибелі чоловіка і занурили в машину з буквою "Z"

Також Угорщина все більше падає у рашистську безодню: новий підручник про "громадянську" війну в Україні викликав скандал