Відома українська хореографка та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова показала красуню, яку пам'ятає ще маленькою.

Вона часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 350 тисяч людей. На цей раз Ілона - про свою доньку.

Гвоздьова та Ткач, фото з телеканалу СТБ
Гвоздьова та Ткач, фото з телеканалу СТБ

"Цій дитині 7 років! А я пам'ятаю тебе ще такою маленькою, яка бігала за мною хвостиком усюди! Пам'ятаю, як вела урок танцю і ти була на ручках і засинала під звуки музики. Моя маленька, але вже така доросла дівчинка. Бажаю тобі з татом найкращого, щоб у житті ти була гарною людиною", - пише Ілона Гвоздьова в публікації.

Потім вона побажала, щоб у неї з'явилися справжні друзі, ангел-охоронець та щастя по життю. Ілона показала два знімки - зараз і архівний, де вона ще крихта.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"Нехай буде дуже щаслива", "Міцного здоров'я та щасливого дитинства, виконання дитячих мрій та бажань мирного неба!", "Бажаю їй рости здоровою та щасливою людиною до радості батькам та всім рідним", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, легенда "Танці зі зірками" Ілона Гвоздьова віддубасила маля свого чоловіка ногами: "Була б у туфлях - залишилася б дірка"

Як повідомляв "Знай.uа", легенда "Танців зі зірками" Ілона Гвоздьова згадала, як відпалювала з Юрієм Ткачом з "Квартал 95": "Нестримний..."

Знай.uа писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" попустувала за кермом, поки ніхто не бачить: "Погана матуся"