Давній прихильник України та знаний король жахів Стівен Кінг не зміг втриматися, дивлячись на героїчну роботу наших захисників.

Стівен Кінг у своєму Твітер-акаунті видав повідомлення-захоплення роботою Збройних сил України.

"Українці сьогодні надирають дупи! Слава Україні", – написав творець шедеврів "Воно" та "Зелена миля".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Твіт зібрав понад дев'яносто тисяч лайків та десяткі вдячних коментарів підтримки від українців. Звісно, злетілося й безліч рашистськів ботів, але чи варто вже на них зважати.

Як повідомляв Знай раніше, Стівен Кінг називав росіян страшнішими за будь якого монстра.

Відомий американський письменник, якого називають "королем жахів" Стівен Кінг дав оцінку діям росіян, які влучили по торговому центру в Кременчуці.

Стівен, у своєму Twitter написав, що дії росіян можна класифікувати як терористичний акт. Нагадаємо, 27 червня, росія націлилась на об'єкти цивільної інфраструктури у Кременчуці, де було велелюдно. Після влучання ракет, ТРЦ повністю знищено, кількість загиблих досі не відома та сягнула понад 25 осіб.