Нейт Діас збирається провести свій останній бій UFC цими вихідними проти Тоні Фергюсона, а Конор МакГрегор назвав свого суперника «справжньою суперзіркою», перш ніж пообіцяти, що їхня трилогія відбудеться.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Майбутній бій Діаса з Фергюсоном на турнірі UFC 279 є останнім у його контракті, і 37-річний боєць відкрито заявляє про свої плани піти з промоції. Спочатку він мав битися з висхідною зіркою Хамзатом Чимаєвим, але 28-річний боксер різко втратив вагу.

В результаті Фергюсон вийшов на бій з Діасом, а Чимаєв тепер битиметься з Кевіном Холландом. Початковий супротивник Фергюсона Лі Цзінлян натомість зіграє з Даніелем Родрігесом, який мав зустрітися з Голландією.

І коли Діас готується залишити UFC, МакГрегор написав у Твіттері: «Вітаю Нейта Діаса з виконанням своїх контрактних зобов'язань з UFC і з тим, що він став сумлінним гравцем. Неймовірний подвиг. Чесна гра. Наша трилогія відбудеться».

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пара вже двічі билася у 2016 році, коли Діас пізно замінив Рафаеля Дос Аньоса на UFC 196 та переміг МакГрегора у другому раунді. У реванші на UFC 202 МакГрегор повернув перемогу рішенням більшості.

Розмови про трилогію, щоб врегулювати суперництво, відтоді були нестримними, але й досі не матеріалізувалися. Після другого бою з Діасом МакГрегор переміг Едді Альвареса і виграв чемпіонат UFC у легкій вазі, після чого взяв майже дворічну перерву у спорті і натомість зустрівся з Флойдом Мейвезером у боксерському поєдинку.

Тим часом Діас провів три роки далеко від октагону після поразки від МакГрегора, повернувшись у 2019 році, щоб перемогти Ентоні Петтіса, перш ніж зустрітися з Хорхе Масвідалем на UFC 244 за титул BMF.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Конор МакГрегор дражниться епічним поверненням до UFC.

Нагадаємо, Конор МакГрегор зіграє головну роль у голлівудському блокбастері.