Відомий гуморист та актор, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач об'єднався у несподіваний дует з актрисою "Жіночого кварталу" Іриною Гатун, а разом вони затьмарили навіть Руслану Лижичко. Відповідним роликом гуморист поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач відомий своєю неймовірною харизмою та талантом, адже, крім гумористичних шоу, він брав участь і в інших проєктах, зокрема в "Голос країни". Так, цього разу гуморист знову продемонстрував силу голосу у тандемі із колегою по цеху – Іриною Гатун.

Юрій Ткач, фото: Instagram
Юрій Ткач, фото: Instagram

Так, поки на сцені виступала Руслана з піснею "Червона рута", Юрій Ткач та Іра Гатун стоячи осторонь "підхопили" і виконали хіт нітрохи не гірше за переможницю "Євробачення".

"Наші люди та пісні – найкращі у світі", - підписав ролик Юрій Ткач.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники захопилися голосистим тандемом і закидали зірок компліментами.

"Голосяка, як у Паваротті!", "Юрчик наш соловейко", "Який класний дует", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна сіла навпочіпки і зачарувала запаморочливими формами: "пекуча блондинка".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".