Народний артист України Михайло Поплавський, який також є ректором Київського університету культури та мистецтв, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за його життям стежать близько 8 мільйонів людей.

Михайло Поплавський провів урочисту зустріч для першокурсників, які вступили до його університету культури, і влаштував яскраву вечірку у своєму дусі - з піснями, танцями та напутньою промовою.

Скріншот із Instagram, Михайло Поплавський
Скріншот із Instagram, Михайло Поплавський

Серед вступників є молоденькі студентки, які, напевно, тішили око артисту. Він побажав їм багато всього, включаючи божевільного коханні та віри у завтрашній день.

Також співак зазначив, що молоді люди – це майбутнє всієї країни, і саме вони творять нову історію.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Атакуйте життя! Будьте амбітними та наполегливими! Вірю, що кожен з вас стане успішним українцем 🙏🏻 Мирного неба та міцного здоров’я! Слава Україні! 💙💛 " - написав Поплавський.

Шанувальники в коментарях зворушливо побажали студентам успіхів та незабутніх емоцій, а також приєдналися до слів Михайла.

Раніше ми писали про те, що Михайло Поплавський заговорив про великі перспективи в Україні, але молодих студенток "не торкнувся": "У мене співає..."

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Поплавський знову "напружив" студенток, але роздягатися не довелося: "У кожного з нас бажання"

Також портал Знай.ua писав, що Михайло Поплавський запалив із молоденькими красунями, розмріявшись про прекрасне: "Модно бути"