Олексій Панін, який нещодавно показав даму свого серця, з якою одружився, розповів про те, як працюють російські ЗМІ.

Панін, епатажний російський актор, він виступає різко проти політики путіна та критикує тих росіян, котрі мовчать, а також відправляє гуманітарну допомогу для діток з України. Нещодавно Олексій розповів, що повернувся після тривалого бану в Іnstаgram, проте його слова перекрутили.

Олексій Панін, скріншот: Youtube
Олексій Панін, скріншот: Youtube

Російська преса, як завжди накидує г*вно на вентилятор. У мене довгий час був заблокований Інстаграм, дякуючи хлопцям з України, неймовірними зусиллями мені його повернули. Тоді я написав "Я повернувся", - маючи на увазі, що повернувся в інстаграм. Але одночасно усі російські газети замайоріли заголовками - Олексій Панін повернувся в росію, Приповз каятись, і так далі. Народ, я не повернусь в Росію, поки там не зміниться керівництво, не брешіть людям. написав вактор.

Скриншот повідомлення. Фото: instagram.com/actor.panin/
Скриншот повідомлення. Фото: instagram.com/actor.panin/

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У коментарях українці подякували Паніну за позицію:

Олексій Панін. Фото: instagram.com/actor.panin/
Олексій Панін. Фото: instagram.com/actor.panin/

"Респект і повага", "Респект, брате", "Як завжди, ви Супер", "Вони мають хоч говорити як треба, ось "як"", "Найкращий чесний справжній", "З такою позицією, тільки повага", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Панін показав нову дружину: не став нічого приховувати і відразу став з нею голяка дупами догори.

Як повідомляв "Знай.ua" Емма Вотсон змусила відвисати щелепи тотальним перетворенням.

Також "Знай.ua" інформував, що двійник Арнольда Шварценеггера приєднався до "Танців із зірками".