Переможниця та суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Ліза Глінська, яка до того ж є засновницею та викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною у соцмережі стежить понад 470 тисяч людей.

Українці, напевно, чули про горе Лізи Глінської, але до цього моменту вона ніколи не ділилася болючими переживаннями про те, як одного разу втратила дитину. Дівчина навіть показала, як виглядала в ті часи – з дуже короткою стрижкою, практично лисою.

Скріншот із Instagram, Ліза Глінська
Скріншот із Instagram, Ліза Глінська

"Там у мене така зачіска... її майже немає, немає волосся на голові. Це був важкий період мого життя. Я намагалася все змінити, виправити", - написала Ліза.

Глінська зізналася, що на той час воювала сама з собою і це було найстрашніше, що може пережити будь-яка жінка. Їй здавалося, що життя не має більше сенсу, вона померла разом з дитиною, що не народилася.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Але дівчина знайшла у собі сили та віру в те, що обов'язково стане мамою. І зараз її не залишає думка, що український народ переможе російську нечисть.

"Я втратила дитину. Я впевнена, що для кожної жінки немає нічого страшнішого за це.. коли помирає твоя дитина. Життя далі не має сенсу.. ти помираєш разом. Але ж я знайшла в собі силу побороти це горе, перемогти у цій війні зі своїм болем, яка щодня виїдала мене з середини", - зізналася знаменитість.

Раніше ми писали про те, що зірка"МастерШеф" Ліза Глінська навчила українців дивним смакам - ананас з огірком та яблуко з журавлиною

Як повідомляв Знай.ua, рецепт домашніх і дуже апетитних чебуреків від Лізи Глінської з "МастерШеф": не гірше за приворотне зілля

Також портал Знай.ua писав, що рецепт смачного вівсяного печива від зірки "МастерШеф" Лізи Глінської: магазинне більше не підійде