Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу. Також Тіна не забуває розміщувати унікальний контент у своєму Telegram-каналі. Там на неї підписано вже близько 13 тисяч фанів.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна Кароль показала чарівну фотографію, на якій вона позує абсолютно без макіяжу та звичних сценічних вбрань. Вона одягла чорний спортивний костюм, який вдало підкреслив її апетитні ніжки.

Більше того, артистка для кадру взяла до рук дозрілу капусту і натякнула, що виростила її на власному городі. Раніше Тіна вже показувала своє господарство біля будинку та зізнавалася, що любить займатися садівництвом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Що посієш, те й пожнеш. У всіх сенсах", - написала знаменитість.

Також Кароль нещодавно показувала, як "грішить", насолоджуючись апетитним тортиком.

Скріншот із Telegram-каналу Тіни Кароль
Скріншот із Telegram-каналу Тіни Кароль

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль після концертів у Японії змінилася до невпізнання: "Це не вона"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль без спідньої білизни виставила приховані місця у прозорому вбранні: "Дивиться весь світ"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль "втопила" величезні груди у сукні і зізналася, на кого чекає вдома: "Любимо, віримо"