Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв поділився новим пророцтвом для мешканців Києва на першу половину вересня. Усі знають, що столиця на початку війни була під великою загрозою наступу окупантів, оскільки вони зайшли до найближчих населених пунктів, а потім місто неодноразово обстрілювали ракетами. Що ж чекає на Київ у першому місяці осені?

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

За словами екстрасенсу, Київ перетвориться на Львів, де було мало масованих атак. Карти йому сказали, що проблем ніяких не очікується і на даний час все гаразд.

"Нічого поганого не бачу, але можуть бути прильоти. Війна ще не закінчилася. Ці аспекти ще можуть бути, хвилюватися варто", - заявив Макс.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гордєєв зазначив, що поки ми не переможемо, приводи для хвилювання будуть завжди, але зараз бійці з ЗСУ активно борються з окупантами, за що він дуже вдячний їм, як і всі українці.

"Бачу, що Київ стоїть, як і стояв", - підсумував екстрасенс.

Розклади на картах таро для інших міст Макс також підготував.

Раніше ми писали про те, що Макс Гордєєв з "Битви екстрасенсів" розкрив таємницю "бавовни" у окупантів і змусив українців реготати до знемоги: "Бомбастично"

Як повідомляв Знай.ua, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, хто прийде на місце відстороненого Шойгу і як це позначиться в Україні

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, які зміни чекають Харків у першій половині вересня