Тіна Кароль поділилася фотографією, зробленою, можливо, спеціально до нової прем'єри, про яку вона заговорила зовсім недавно.

Вона часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона людей. Пісня називається "ВІЛЬНІ. НЕСКОРЕНІ".

Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube
Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube

"Наш час настав! Прем'єра вже цієї п'ятниці", - йдеться в публікації.

На фото її обличчя, крупним планом. Рот злегка розплющений, очі дивляться прямо в камеру, на лівій брові сидить сонечко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Чекаємо з нетерпінням", "Дуже чекаю на прем'єру", "Обкладинка просто офігенна", "Це просто топовий трек", "Ти, як завжди неймовірна", - пишуть користувачі в коментарях.

Потім у TikTok вона виставила 47-секундний ролик можливо з кадрами з майбутнього кліпу. На них вона спочатку постала з прапором України, перебуваючи у колоні мітингувальників проти рашистів, десь у Польщі. Потім Тіна Кароль показала радянське минуле – дітей-піонерів, Леніна, Червону площу у Москві, закінчуючи моментами з повномасштабної війни та нашими воїнами ЗСУ, які звільняють окуповані території.

@tinakarol

Починаєм ми, ми по-новому все! ВІЛЬНІ. НЕСКОРЕНІ 🇺🇦 #тінакароль

♬ ВІЛЬНІ. НЕСКОРЕНІ - Тіна Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль після концертів у Японії змінилася до невпізнання: "Це не вона"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль звільнила груди в напівпрозорій сукні, не забувши показати ніжки: "Ви як Афродіта"

Знай.uа писав, Тіна Кароль "втопила" величезні груди в сукні і зізналася, кого чекає вдома: "Любимо, віримо"