Знаменита українська виконавиця, дружина репера Олексія Потапенка Настя Каменських показала, як насолоджується спокоєм, сидячи у дворі будинку, де не була кілька місяців через війну. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських та Олексій Потапенко ще до початку повномасштабного вторгнення виїхали за кордон у відпустку і, перебуваючи далеко від дому, не забували про українців і активно допомагали і продовжують допомагати країні. Нещодавно співачка повернулася до Києва, але без чоловіка.

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

Так, Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото. Зірка вийшла у двір свого будинку і вирішила посидіти біля насаджень, насолоджуючись спокоєм та домашнім затишком, за яким вона скучала кілька місяців. Співачка зазначила, що для неї перебування у рідних стінах – найцінніші моменти, які можуть бути на даний момент.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Так затишно може бути лише вдома. Найцінніші моменти зараз!" - підписала фото виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Горбунов відпалив на весіллі з молодою нареченою, але дружину Осадчу не покликав: "У дуже вузькому колі..."