Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 500 тисяч людей.

Наразі, швидше за все, сезон було закінчено. Дарина ділиться різними кадрами, поза спортивною формою, демонструючи свою натуральну красу та струнке тіло.

Даша Білодід, фото: Instagram
Даша Білодід, фото: Instagram

5 кадрів. Іспанія. Жіноче вбрання. Так коротко можна описати нову публікацію Дарії у Instagram. Однак якщо зупинятися на описі трохи довше, можна відзначити, що дівчина постала в білих штанах та топіці, а також візуально, без білизни під ним.

Спочатку вона притулилася до стіни, оголивши животик і пристрасно подивившись у камеру. Потім вона позувала біля дороги, повернувшись попою до фотографа та посміхаючись.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дар'я Білодід, фото з Instagram
Дар'я Білодід, фото з Instagram

"Як тобі класно з кучерями", "Нереальна", "Красуня", "Дуже хороша дівчина", "Ви схожі на Ванессу Параді. Але ви краще", "Кучеряшка Сью", "Як завжди неперевершена", "А красива яка" , "Вау, Дар'я! Можна вас перемогти?", "Даша, фото просто неймовірні", - пишуть користувачі в коментарях.

Варто зазначити, що завдяки спортивним досягненням вона має шанувальників не лише в Україні, а й у всьому світі.

Нагадаємо, найкрасивіша дзюдоїстка світу Дар'я Білодід оголила спинку і показала, як може: "Не потіє?"

Як повідомляв "Знай.uа", олімпійська чемпіонка Дар'я Білодід підкорила Ригу довгими ногами після перемоги на Кубку Європи: "Неймовірна"

Знай.ua писав, найкрасивіша дзюдоїстка світу Дар'я Білодід "померла": останній раз бачили у спортзалі