Іра Ротар із Кривого Рогу стала справжньою родзинкою проєкту "Супер Топ-модель по-українськи" (СТМПУ). Після випробування з опаришами фраза Іри "Вони мені в попу залізли" стала по-справжньому хітовою.

Так, Ротар здавалася телеглядачам дівчиною з якоїсь далекої планети, яку не кожному дано зрозуміти. Але Ірина Генріхівна знайшла, як знову здивувати своїх відданих шанувальників.

Днями учасниця "Супер Топ-моделі по-українськи" (Новий канал) Іра Ротар поділилася з шанувальниками радісною новиною – вона вийшла заміж.

Церемонія відбулася у Центральному міському РАГСі Кривого Рогу. А після розпису молодят та їхніх гостей чекало пишне святкування у ресторані. Ексклюзивно для Нового каналу Іра розповіла подробиці підготовки та самого весілля.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Весілля Іри Ротар, фото із соцмереж
Весілля Іри Ротар, фото із соцмереж

"Разом ми вже шість років. Він зробив пропозицію в мій день народження у нас вдома. Ми хотіли весілля, але постійно відкладали через роз'їзди, зйомки, проєкти", - розповіла Іра.

Закохані готувалися до урочистостей упродовж трьох місяців – обирали фотографа, ресторан, сукню для нареченої. Весілля пройшло саме так, як мріяла Іра Ротар.

"Слава Богу, обійшлося без особливих пригод. Може, тільки одна: коли піднімали нашого друга, він мало не розбив голову об стіл. Але все пройшло круто, у колі родичів та друзів" , – поділилася Іра.

Весілля Іри Ротар, фото із соцмереж
Весілля Іри Ротар, фото із соцмереж

Нагадаємо, що зірка "СМПУ" Вікторія Маремуха народила первістка на батьківщині завдяки Олені Зеленській.

Раніше ми повідомляли, що переможниця СМПУ Аліна Панюта порівняла путіна та Сі Цзіньпіна: "На Тайвані більше коронавірусу бояться, ніж війни".