Українська акторка Антоніна Хижняк найбільше запам'яталась телеглядачам по ролі норовливої Мотрі з серіалу "Спіймати Кайдаша".

Цією роллю вона и полюбилась українцям. Але також глядачі можуть пам'ятати її за роллю в серіалі "Слід", який став знаковим длля красуні.

Нещодавно вийшов 15 випуск шоу "Як ти?" з Григорієм Решетником и гостею студії стала Антоніна Хижняк. Як дівчина ставиться до одруження та чому не поспішає узаконювати стосунки, в матеріалі.

Антоніна Хижняк, фото: Знай.ua
Антоніна Хижняк, фото: Знай.ua

Вже два роки Антоніна Хижняк зустрічається з зіркою серіалу "Слід" Олександром Боднарем. Григорій Решетнік запитав героїню про плани на майбутнє та чи думає вона зараз про заміжжя.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"З одного боку, так, думала. І я дуже ясно уявляю майбутнє з Сашком. З ним це абсолютно можливо, тому що він прекрасна людина. Я розумію, що з моїми тарганами він мене не просто терпить, а й любить! І він дуже класна людина. А з іншого боку, оці побоювання після розлучення: «А чи не наступлю я знову на ті самі граблі?»… Але, може це якийсь фаталізм в мені говорить, бо це зовсім різні люди (Олександр і колишній Антоніни, — Прим. Ред). Найголовніше, чому навчив мене Саша – робота над стосунками можлива", – відповіла Антоніна.

Антоніна Хижняк та Олександр Бондар, скріншот із відео
Антоніна Хижняк та Олександр Бондар, скріншот із відео

Олександр на запитання Григорія про те, чи думав він робити пропозицію коханій, відповів: "Думав. З одного боку, все розумію. Але війна може затягнутися ще на рік-два… Одружимось ми, а потім, не дай Бог, мене не стане, вона залишиться вдовою. Навіщо мені з нею таке робити?".

Нагадаємо, що Мотря зі "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк допомогла Зеленському знищити росіян.

Раніше ми повідомляли, що Мотря з "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк вигадала, як знищити росіян: "Я буду першою...".