Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Настя Распутіна) після участі у шоу "Холостяк" з головним героєм Заливаком набула великої популярності у соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує пости та розкриває теми любовних втіх для шанувальників, кількість яких зросла вже до 50 тисяч.

Адель Асанті не перестає радувати аудиторію відвертими фото, адже тепер вона може похвалитися новою п'ятою точкою, яку майстерно зробив турецький пластичний хірург. Дівчина зізналася, що не збиралася вставляти великі імпланти, як, наприклад, її подружка Настя Покрищук.

Скріншот з Instagram, Адель Асанті
Скріншот з Instagram, Адель Асанті

Незважаючи на факт самої операції, їй хотілося натурального вигляду, цього вона й досягла.

"Я дуже задоволена результатом, попа виглядає натурально, як я і хотіла", - написала блогерка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фотограф "зловив" попу Насті Распутіної крупним планом, і варто відзначити, на ній не видно жодного шраму чи шва. Хірург зробив ювелірну роботу.

Адель Асанті наголосила, що з моменту "апгрейду" минуло майже два місяці і це її перша професійна та відверта зйомка. Фанати дуже високо оцінили оновлені форми дівчини.

Коментарі - instagram.com/adelasantyxx/
Коментарі - instagram.com/adelasantyxx/

Раніше ми писали про те, що акторка фільмів 18+ ​​Адель Асанті вперше розповіла про хлопця з ЗСУ та його реакцію на "темне" минуле: "Він знав, хто я така"

Як повідомляв Знай.ua, Адель Асанті, яка знімалася у фільмах 18+, похвалилася переробленим "багажником" у білизні: "З новою годувальницею"

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті з "Холостяка" слідом за блогеркою Покрищук зробила штучний "горішок": "Можна назад у п*рно і 50% ЗСУ"