Знаменита українська співачка Оля Полякова присвятила мобілізації росіян іронічний трек та спровокувала фурор у мережі. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

На Росії оголосили часткову мобілізацію, що викликало серйозний резонанс серед росіян. Вони почали масово тікати з країни, а деякі наважилися навіть вийти на мітинги, скандуючи "ні війні" та "життя нашим дітям".

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Оля Полякова не зазнала того, що до цього росіяни зовсім не ворушилися, а коли відчули, що розв'язана путіним війна, торкнеться і їх, то почали щось робити. Співачка висловила все, що думає про мешканців сусідньої держави, а її слова вміло наклали на музику та супроводжували яскравими кадрами з мітингів. У результаті вийшов іронічний трек та відеокліп.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Шанувальники зазначили, що вийшло трохи жорсткувато, але справедливо.

"Новий хіт під'їхав", "Це краще, Оля", "Жорстко, але мені подобається. Пізно вони виходять. Та й мітинги у них слабші ніж у ЛГБТ", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова помріяла про виступ у найпрестижнішому концертному залі: "Посмажимо так, що він плакатиме".

Також наш портал інформував, Маша Єфросиніна про найбільше розчарування року серед російських селебріті: "Нарешті розкрилася".

Крім того, наш портал інформував, Оля Полякова поскаржилася, що під час війни навіть не купувала виноград: "Може, ця котлета на всі твої 15 років".