Знаменита Українська телеведуча Марічка Падалко поділилася останніми новинами у соціальній мережі. Вона розповіла багато корисної інформації на 211 день війни в Україні.

Цю публікацію Марічка Падалко оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«Війна День 211 Українські війська за останню добу змогли відбити атаки на всіх напрямках фронту, а російські чоловіки різко зібралися «у відпуску» (фото 2), переважно у безвізові для них країни. Цілі черги утворилися вночі на кордоні із Грузією і Казахстаном. До того ж, «шенгенська» Німеччина вирішила надавати притулок російським дезертирам Загалом масштаби російської «часткової» мобілізації вражають. Відео просто сиплеться з усіх регіонів рф, як там організовано і здебільшого покірно збираються за викликом чоловіки (відео 3) – як на далекому Сахаліні (відео 4), так і в сусідній з нами Бєлгородської області (відео 5). Ну, і, звісно, в Бурятії (відео 6) Всім, хто вирушає воювати в Україну, не зайвим буде послухати перехоплення розмови росіянина, що воює на Херсонщині, зі своєю дружиною (відео 7)», - поділилася новинами українська журналістка.

Окрім цього, Марічка викрила чергову брехню росіян та повідомила, що тепер усім студентам-чоловікам України заборонено виїжджати за кордон.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Марічка Падалко, фото: Знай.ua
Марічка Падалко, фото: Знай.ua

«Звільнені російські військові набрехали російським журналістам про «жахи» українського полону. Можна було б повірити, якби не архівне відео (8) На окупованих росією територіях Україні повістки до ворожої армії можуть вручати під час «референдуму», а окупаційна влада Мелітополя вже заборонила виїзд чоловікам без дозволу «військомату» (фото 9) Вранці російська армія випустила по Запоріжжю 9 ракет. Одна з них влучила у готель в центральному парку (фото 10). Один чоловік загинув Україна остаточно заборонила виїзд за кордон студентам-чоловікам, які вступили до закордонних вишів після 24 лютого. Причиною назвали величезну кількість підроблених документів»

Як раніше повідомляв портал "Знай", Марічка Падалко розповіла про жінок на мітингах у Москві та жорстку відповідь Залужного на мобілізацію Росії.