Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова порушила тему гендерної нерівності і чимось навіть позаздрила чоловікам. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова намагається постійно перебувати на зв'язку зі своїми шанувальниками та регулярно радує їх новими фото чи відео на своїй сторінці, а ділиться особистими думками, переживаннями чи планами.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ілона Гвоздьова зачарувала красою, позуючи в стильному білому костюмі і водночас заговорила на делікатну в суспільстві тему. Зірка зазначила, що якщо жінка виявляє характер, то у суспільстві її вважають шкідливою, а от із чоловіками все навпаки.

"Якщо жінка виявляє характер, про неї говорять - "шкідлива баба". Якщо характер виявляє чоловік, про нього говорять - він хороший хлопець", - написала хореограф.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зірка запитала думку у шанувальників на цю тему та оперативно отримала цілу гору відповідей.

"Думаю, що не потрібно просто демонструвати жінці свою силу", "Я вважаю, що сильна жінка - це мудра жінка, яка вміє гідно триматися в будь-якій ситуації", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" спробувала омолодитися за допомогою гумору, але довелося змиритися з поразкою: "Годинник цокає".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".