Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти у сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь поділилася неймовірною новиною, яка пробирає до тремтіння - її мама вибралася з окупованого міста, де довгий час буйствовали солдати рф, але зараз бійці з ЗСУ нарешті потихеньку звільняють населені пункти.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

7 місяців жінка була під окупацією, як і інші родичі телеведучої.

Артистка розмістила фото, зроблене на вокзалі, коли вона зустрічала улюблену маму з поїзда. Лебідь зворушливо приклала руки до вікна, як і жінка. Її емоцій не видно, але, напевно, на обличчі були сльози.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Сама телеведуча родом із Херсона, але у геолокації вона відзначила Запоріжжя. Мабуть, там мешкала її мама.

Шанувальники пораділи за Лебідь, яка нарешті возз'єдналася із родиною.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь похвалилася покупкою машини через афериста, Аркадію не пощастило: "Прислав скрін паспорта"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь показала, як окупанти накрали для своїх дружин ношені труси: "Орчихи замовляють"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Аферистів у сітях" Олена-Крістіна Лебідь показала, хто їй створює "затишний" інтер'єр: "Помічниця!"