Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська вирішила повеселитися разом із мамою та влаштувала собі маленьку Венецію прямо у ванній. Кумедний ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська постійно радує шанувальників новими та яскравими публікаціями, де показує моменти як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. Крім того, вона іноді веселить шанувальників забавними роликами, які часом знімає у компанії своєї харизматичної мами.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Так, цього разу Оля Цибульська, мабуть, вирішила поринути у романтику Венеції, але в межах своєї ванної кімнати. Зірка разом із мамою сіла у ванну і почала під музику імітувати прогулянку човном, в даному випадку - гондолі. Обидві жінки в симпатичних капелюшках, які є частинкою образу справжнього гондольєра.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories
Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Не сумуй, все буде добре", - зазначено у підписі до відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Оля Цибульська згадала, як із Горбуновим та Павликом виконували важливу місію: "Кланяюся до землі".

Також наш портал інформував, Ольга Сумська згадала молодість та перші поступи у столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".