У вівторок, 27 вересня 2022 року, відбудеться фінальний матч збірної України з футболу в рамках Ліги Націй о 21:45 за київським часом.

Це шостий тур. До цього ми вже двічі зустрічалися з Ірландією, двічі з Вірменією та один раз із Шотландією. Наша збірна за підсумками п'яти матчів перебуває на другій позиції – 10 очок (3 перемоги, 1 нічия, 1 поразка). Матч можна переглянути на каналах ICTV, "Інтер", "1+1" та "Суспільне".

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Ми чотири рази зустрічалися зі збірною Шотландії та двічі перемагали їх. Останні рази – у 2022 році – у рамках відбіркових матчів за участь у Чемпіонаті світу-2022 та у Лізі Націй.

Зустрічі зі Збірною Шотландії, фото: УАФ
Зустрічі зі Збірною Шотландії, фото: УАФ

Востаннє – 21 вересня, поразка з рахунком 0:3, після якої нашим футболістам вдалося реабілітуватися, розгромивши Вірменію – 5:0.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вже було оголошено офіційну заявку збірної України на цей матч. Серед імен також не видно ні Георгія Бущана, ні Олександра Зінченка і так далі. Фуболістів, які б посилили шанс на перемогу. Але в команді все ще залишаються Яремчук, Ярмоленко, Довбик, Циганков, Миколенко, Малиновський, Мудрик.

"Було б добре якби Лунін стояв на воротах, найнадійніший з цих воротарів, і хочеться бачити основний склад команди, який буде добре підготовлений, а не як у минулому матчі з Шотландією", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, ексгравець "Динамо" Беньямін Вербич попався на зраді Альвіні та вживанні наркотиків: "На нього 2 країни дивиться, соромно"

Як повідомляв "Знай.ua", можуть вигнати? Росія поскаржилася на тренера збірної України УЄФА після того, як їх викинули з Євро-2024

Знай.ua писав, витік гри "FIFA 23" повідомляє, що навіть ЄA вважає, що Кріштіану Роналду скотився: бог "Манчестер Юнайтед" - все?