Популярний ведучий, гуморист та актор "Дизель шоу" з Білорусі Дмитро Танкович висловився про родичів, які живуть на батьківщині, і те, чи "прилітало" їм за позицію та діяльність артиста. Також він розповів, скільки білорусів вірять лукашенку.

Дмитро Танкович вже повністю "пустив коріння" в Україні, працюючи і живучи тут багато років, однак у Білорусі залишилися його мама та брат. І оскільки зараз путін веде жорстоку війну, а лукашенко його підтримує, назріває потенційна загроза для його близьких.

Танкович та Дьомін, кадр з інтерв'ю
Танкович та Дьомін, кадр з інтерв'ю

"Я сподіваюся, що не чіпатимуть моїх родичів, і що залишився якийсь здоровий глузд", - зізнався Танкович.

Артист запевнив, що зовсім небагато людей досі вірять лукашенку, приблизно 5-10%. Білоруси все усвідомлюють, але не ворушаться, бо ними керує страх і не тільки

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Зараз у Білорусі можна 6-7 років отримати лише за те, що ти зробив репост в інтернеті. Чого можна чекати від людей? Але білоруси мають зробити все, щоб допомогти Україні. Для Білорусі єдиний шанс - це перемога України", - заявив чоловік.

Допомогти білоруси можуть фінансово, та й партизани працюють добре, хоч їм загрожує термін по 20-25 років, а то й смертна кара.

Раніше ми писали про те, що Діма Танкович із "Дизель шоу" розповів про ще одну доньку Зеленського, не витримав навіть Притула: "Дитина краще знає?"

Як повідомляв Знай.ua, побитий Дмитро Танкович із "Дизель шоу" вискочив на сцену в розірваному одязі: "Ви можете..."

Також портал Знай.ua писав, що зірки "Дизель шоу" Єгор Крутоголов та Дмитро Танкович вирішили "поекспериментувати" з Лілією Ребрик